Общината заслужава кмет като Искрен, който знае как да привлича

...
Общината заслужава кмет като Искрен, който знае как да привлича
Коментари Харесай

Кирил Петков от Ловеч: Гласувайте по съвест, а не под натиск!

„ Общината заслужава кмет като Искрен, който знае по какъв начин да притегля вложения. Той беше и най-големият ни специалист в Народното събрание по обществена политика. Бил е и зам.-кмет.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 369
От вас зависи да си вземете града в ръце.

Нека дружно запретнем ръкави, оптимално се обединим и дадем късмет смяната да се случи с Искрен ", сподели съпредседателят на „ “ по време на събитие в гр. Ловеч в поддръжка на претендента за кмет на общината, повдигнат от ПП-ДБ, Искрен Арабаджиев. Петков акцентира, че страхът е най-лошият консултант и прикани хората да гласоподават по съвест, а не под напън.

Арабаджиев съобщи, че доста постоянно в диалозите си с хората се желало от него с едно изречение да ги стимулира за какво да гласоподават за него. „ Ловеч имаше доста кметове с голямо предпочитание да създадат нещо за града. Но това, което им е пречело, бе зависимостта им и завързаните ръце поради сделки и предварителни обещания ".

„ За първи път имате късмет да изберете човек, който ще бъде с развързани ръце и ще може да работи самоуверено по всички насъбрани през последните години проблеми “, съобщи Искрен Арабаджиев.

Част от целите му са нови работни места и по-високи приходи за ловчанлии, инфраструктура и среда на живот, рационализация на администрацията и бистрота в работата на кмета. 

„ Ще бъдем самодейни. Няма да чакаме вложителите да дойдат наготово, а ще вървим при тях. Ще създадем контакт с ловчанлии, които работят в интернационалните и български компании, с цел да презентираме общината и всички налични терени със съответната инфраструктура. Ще облекчим оптимално бизнеса, с цел да знае, че има сътрудник от наша страна ", сподели още Арабаджиев.

Подготвената от него и екипа му стратегия включва 84 съответни, ясни и постижими точки, които ще подобрят живота на всеки гражданин на община Ловеч. Тя е разграничена на три съществени области: повече работни места и по-високи доходи; по-добро качество на живот и витална среда; транспарантна и ефикасна администрация.

„ По този метод всекидневието на всеки един гражданин на общината ще се усъвършенства и тогава ще можем да се фокусираме върху огромните планове, които да дадат същински подтик на града ни “, акцентира Арабаджиев. Във времето локалната власт освен не съумяла да притегли нови вложители, само че и редица огромни работодатели затворили порти.

„ Трябва да сменим метода. Общината би трябвало да бъде дейната страна, да отиде при водещи работодатели в страната и да презентира града ни по най-хубавия метод.

За да се подвигат приходите по-бързо, би трябвало да успеем да притеглим доста на брой междинни работодатели, които да се конкурират за служащите. Много хора, които сега пътуват за работа до Севлиево или Троян, биха избрали да работят в Ловеч, стига да получат най-малко същата заплата “, показа Арабаджиев.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР