Община Враца обяви обществена поръчка за доставка на горива за

...
Община Враца обяви обществена поръчка за доставка на горива за
Коментари Харесай

Община Враца поръчва гориво за БКС за близо 1 милион лева

Община Враца разгласи социална поръчка за доставка на горива за потребностите на общинското дружество БКС, научи BulNews.bg. Поръчката ще бъде без авансово съобщение, сочи документите на уеб страницата на локалната администрация.
Прогнозната стойност планувана за доставката на горивата е за 832 800 лв. без Данък добавена стойност или 999 360 лв. с Данък добавена стойност. Финансирането за горивата ще бъде напълно от националния бюджет, разясняват от общината. Критерият за възлагане на поръчката е най-ниска цена.
За избраната сума е планувано са бъдат доставени към 30 000 литра бензин А-95 H, към 150 000 литра пропанбутан и към 400 000 литра дизелово гориво. Доставката на течните горива за потребностите на автомобилния парк на Оперативна програма БКС е за 36 месеца, допълват от администрацията като прецизират, че общината може да не усвои или закупи в цялостен размер посочените, планирани количества горива за потребностите на предприятието. Критерият за възлагането на поръчката е продавачът да има най-малко една бензиностанция (собствена или наета) на територията на община Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР