Община Варна обявява конкурс за изработване на лого за титлата

...
Община Варна обявява конкурс за изработване на лого за титлата
Коментари Харесай

Започва конкурс за лого на титлата Варна - Европейски град на спорта 2019 г.

Община Варна афишира конкурс за разработване на лого за купата "Варна- Европейски град на спорта 2019 година " (Varna European city of sport 2019).
Целта е стимулиране на изобретателните качества на децата и младежите и обосноваване на блян за креативна интензивност. В състезанието могат да се включат учениците от V до ХІІ клас, от ученици на извънкласни коли, читалища, студия, както и студенти от варненските висши учебни заведения.

Творците могат да употребяват всички типове техники на изящните и приложни изкуства, както и цифрови технологии. Всеки участник може да предложи по една концепция за лого, в което би трябвало да бъде изписана и купата " Варна - Европейски град на спорта 2019 г ". Задължителна е съпътстващата информация - три имена и телефон за връзка с участника, както и малко текстово изложение с концепция, обръщение (файл - текстов формат). Логата ще бъдат оценени по следните критерии: тематичност (да дават отговор на заложената тема), художествени качества, техничност (качество на изображението, облик в анфас, профил и 3D). Жури от специалисти от Община Варна и Обществения съвет по спорт към Община Варна ще прегледа и номинира най-хубавите. За първо място премията е 500 лева, а завторо и трето място надлежно - 250 и 150 лева Ще има и поощрителни награди.

До конкуренцията няма да бъдат допускани планове, които не дават отговор на изискванията за присъединяване, които не са основани особено за състезанието, които са интелектуална благосъстоятелност на трети лица или са били показвани обществено преди началото на състезанието.

Крайният период за подаване на плановете е 15.03.2018 година в Юнашкия салон, ет. 2, бул. "Христо Ботев " 1, дирекция " Спорт ", или на e-mail: [email protected]. След оповестяване на резултатите от състезанието, спечелилите планове стават благосъстоятелност на Община Варна. За въпроси и спомагателна информация претендентите могат да се обръщат към младши специалист Мила Цонева на тел.: 052/820 806 и e-mail: [email protected]
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР