Община Шумен организира конкурс за детска рисунка за Коледа и

...
Община Шумен организира конкурс за детска рисунка за Коледа и
Коментари Харесай

Община Шумен организира онлайн конкурс за детска рисунка

Община Шумен провежда конкурс за детска рисунка за Коледа и Нова година. И тазгодишното, пето издание на състезанието, ще се организира онлайн. Най-добрите произведения ще се трансфорат в електорнни приветствени картички от името на кмета на Шумен.

Рисунките за конкуренцията би трябвало да бъдат снимани с положително качество и изпратени на имейл адрес [email protected] дружно с трите имена на създателя, града, образователното заведение, класа и телефон за връзка.

Конкурсът към този момент е отворен, а крайният период е 13 декември в това число.

От 14 до 16 декември жури от шуменски художници с ръководител проф. доктор Ростислава Тодорова от Шуменския университет ще селектира 30 произведения, които ще бъдат качени на фейсбук страницата на Община Шумен.

От тях журито ще отличи най-хубавите рисунки с първа, втора и трета премия във всяка от трите възрастови групи:

Първа група – 5-6 годишни деца;

Втора група – от І клас до ІV клас;

Трета група – от V клас до VІІІ клас.

Във фейсбук страницата на Община Шумен ще се организира и онлайн гласоподаване за премията на публиката, което ще бъде интензивно от 17 до 19 декември в това число.

След установяване на най-хубавите произведения, спечелилите би трябвало да дават рисунките си в оригинал в общината, с цел да бъде направено качествено снимане на творбите, належащо за изработването на картичките. Отличените, които не могат да дойдат в общинската администрация, или са от други градове, могат да изпратят рисунките по пощальон.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР