Община Банско с нови улеснения при заплащането на местните данъци.

...
Община Банско с нови улеснения при заплащането на местните данъци.
Коментари Харесай

Банско с нови улеснения при заплащането на местните данъци

Община Банско с нови удобства при заплащането на локалните налози.

Местните налози и такси към този момент могат да се заплащат и посредством системите на ИЗИПЕЙ и ИПЕЙ, оповестиха от пресцентъра на общината.

Интернет заплащането става след регистрация в уеб страницата и следване на всички указателни стъпки в него.

За улеснение на жителите и компаниите, на формалната страница на община Банско, са оповестени банери на двете системи за заплащане и подробна информация за метода на заплащане.

„ Новата услуга посредством автоматизирано разплащане на налозите улеснява неимоверно хората. Тя е в изгода най-много на живеещите отвън общината - в България или чужбина, като им пести време, нерви и пари. С по-голямата досегаемост смятам, че ще се увеличи и събираемостта. Онлайн заплащането все още е допустимо най-евтиният и лек метод за заплащане на налози към българските общини.

Новите благоприятни условия за заплащане са продължение на политиката ни на модернизиране на метода на работа на администрацията и облекчение на предоставяните от нас услуги. Ние въведохме преди повече от година виртуален ПОС терминал за виртуално възнаграждение на задълженията” разяснява нововъведението кметът Георги Икономов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР