Община Асеновград обяви на търг продажбата на земя, незастроена, целият

...
Община Асеновград обяви на търг продажбата на земя, незастроена, целият
Коментари Харесай

Община Асеновград търси инвеститори за изграждане на фотоволтаици

Община Асеновград разгласи на търг продажбата на земя, незастроена, целият с повърхност от 74 779 кв. м., с трайно предопределение – урбанизирана територия.

Имотът е в регулация. Цената за 1 кв. м. е в размер на 51,24 BGN (без ДДС). Пазарната стойност на земята е 1959,210 EUR / 3831,900 BGN (без ДДС). Имотът се намира на изхода на Асеновград, в посока село Боянци – до кръстовището за село Козаново и против площадката на ЦКС „ Коопизкупуване ”. Изложението му е към основния път, като е наличен и посредством вторичен подобен, в посока платения охранителен ТИР паркинг. В непосредствена непосредственост има новоизградена съвременна складова база за търговия с хранителни артикули. Изградена е и инфраструктура с достъп до път от републиканската пътна мрежа.

Характеристиките на обекта оферират неограничени благоприятни условия за развиване. Например, за индустриална база. Подходящ е поради развитата инфраструктура и ситуирането му наоколо до обитаемо място. Разполага с огромна повърхност, позволяваща създаване на завод, паркоместа, офис постройка, складови бази и място за хранене. Подходяща капиталова опция е и създаване на фотоволтаици, от които може да се създава електрическа енергия за предприятия, огромни потребители на ток. Освен да задоволяват личните си енергийни потребности, те биха имали опцията и да продават електричество на свободния пазар. Имотът е извънредно подобаващ и за производители на слънчеви панели. На мястото вложителите могат да осъществят план с създадените фотоволтаични системи. Откритата повърхност е подобаваща за подобен тип инвестиция и по едно и също време наоколо до обитаемо място, което разрешава обслужването на централата.

Инвестицията в земя е една от най-хубавите благоприятни условия, които българският заможен пазар предлага сега и е изключително подобаваща в интервали на рецесия и икономическа неустановеност.

Пълна и подробна информация за датата, мястото и часа на осъществяване на търга за продажба на ПИ 00702.536.31 по КК на Асеновград, ще откриете ТУК:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР