Обществените нагласи са такива, че някои казват, че ще абдикира

...
Обществените нагласи са такива, че някои казват, че ще абдикира
Коментари Харесай

Рой Хил: Обществените нагласи са такива, че Чарлз може да абдикира и да отстъпи престола на Уилям

" Обществените настройки са такива, че някои споделят, че ще абдикира незабавно и ще отстъпи престола на Уилям ". Това съобщи пред Българска национална телевизия медийният специалист Рой Хил.

" Задачата на Чарлз е извънредно отговора – да продължи наследството на майка си. Елизабет Втора сподели издръжливост през всичките тези години. Тя беше знак на силата и устойчивостта. Често се крият сходни неща от обществото, само че известието за влошеното й здраве е изключение. Това е показателно, че нещата отиваха към съдбовен край ”, счита той.

Според медийния специалист малко хора могат да се похвалят с това да са висшестоящи и да са част от хората. „ Тя внесе модернизъм в кралското семейство ”, добави той.

Кралицата е минала през голям брой паметни мигове в историята, видяла е доста – започвайки от Чърчил, през редица войни, рецесии – финансови, обществени, излизането от Европейски Съюз, за което хората я укориха, че можеше да вземе по-твърда позиция. „ Тя до последния си мирис служеше на страната ”, сподели той.

Според специалистът ще се компенсира неодобрението към принц Чарлз, което е насложено през годините. Чарлз има моменти в предишното, които са го компрометирали като персона. Обществените настройки са такива, че някои споделят, че ще абдикира незабавно и ще отстъпи престола на Уилям.

По мотив превръщането на Камила Паркър-Боулс в кралица консорт, Рой Хил показа: Това е протокол. Иска или не, тя е половинката на принц Чарлз. Това е било планувано. Има явен проект на деяние в идващите 10 дни. Може би след няколко седмици ще стартират да се разясняват бъдещите неща с кралското семейство, откакто хората отдадат почитта към кралицата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР