Откровената голф звезда на LIV Talor Gooch приветства PGA на

...
Откровената голф звезда на LIV Talor Gooch приветства PGA на
Коментари Харесай

Звездата на LIV Golf и „врагът“ на PGA Tour изненадан от смелата покана за голямо участие

Откровената голф звезда на LIV Talor Gooch приветства PGA на Америка за отправянето на покана към него да играе в PGA Championship във Valhalla този ден седмица, макар че е " зложелател " на голф естаблишмънта.

32-годишният става член-основател на турнето за разединение, подкрепено от Саудитска Арабия през 2022 година, и се радва на забележителен триумф, като завоюва три пъти през 2023 година по пътя към довеждане докрай на върха в класирането за сезона. Но той разроши доста пера по пътя с поредност от мнения за положението на професионалния голф.

Като състезател на LIV без огромна победа в шампионата, Gooch се оказа изключен от четирите най-големи събития на годината, когато мястото му в Официалната международна голф ранглиста (OWGR) внезапно падна. Събитията на LIV не са глобени от OWGR, за огромно оскърбление на Gooch и сътрудниците му от турнето за разединение.

И без насъбрани точки тази година, Gooch падна до 668-мо място в класацията – което го изключва от специалностите без специфична покана ил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР