На Ливърпул беше предложен шансът да подпише с високо оценения

...
На Ливърпул беше предложен шансът да подпише с високо оценения
Коментари Харесай

Трансферната цел на Ливърпул е налична само за 13 милиона паунда, тъй като Арне Слот получи ранен тласък

На Ливърпул беше препоръчан шансът да подпише с високо оценения полузащитник Кефрен Тюрам единствено за 13 милиона паунда това лято.

Турам, 23, беше на радара на Червените предишното лято, преди да подпишат с аса на Щутгарт Ватару Ендо и от този момент той се разви по време на петия си сезон с френския Ница. Клубът, благосъстоятелност на INEOS, искаше £34 милиона по това време, само че година по-късно и с навлизането на французина в последните 12 месеца от контракта си, Ница е под напън да продаде или рискува да го загуби при безвъзмезден трансфер през идващото лято.

Местното издание Nice-Matin оповестява, че единствено £13 милиона може да са задоволителни, с цел да ги изкушат в продажба, което евентуално ще го направи първото попълнение на бъдещия управител на Ливърпул Арне Слот, откакто размени Юрген Клоп. Известно е, че екипът за набиране на Червените има думата за нови попълнения и в случай че ползата на клуба остане, Слот може да получи нова алтернатива в основата на халфовата линия.

Ювентус, Барселона и М...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР