Обществената телевизия може да се раздели със знаково лице.Предвиждам сериозни

...
Обществената телевизия може да се раздели със знаково лице.Предвиждам сериозни
Коментари Харесай

Емил Кошлуков намекна за раздяла със знаково лице от БНТ

Обществената телевизия може да се раздели със знаково лице.

Предвиждам съществени промени и преразглеждане на рубриката на Петър Стоянович, в случай че въобще остане в предаването на Георги Любенов. Професорът заран рано не внимава доста с езика си. Това даде обещание генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков пред Съвета за електронни медии, където направи доклад на работата на публичната телевизия от юли до декември 2022 година

Темата за проф. Петър Стоянович и присъединяване му в " Денят стартира с Георги Любенов " бе повдигната от Габриела Наплатанова, член на Съвет за електронни медии, защото в Съвет за електронни медии са получени сигнали за имитация на професора, обвързвана с дребните момиченца.

,,Визираха се избрани неща ", изясни Наплатанова, без да навлиза в детайлности. Каза обаче, че тъкмо това издание на предаването ще бъде проследено още веднъж от Съвет за електронни медии, с цел да се реши дали има нарушаване на закона.

,,Сериалът " Войната на буквите " е даден за преозвучаване на продуцентите``, сподели Кошлуков, представен от в-к 

Причината е, че съгласно него няма по какъв начин царят да приказва със модерни думи като " Смешник " и " Изчезни " и езикът не би трябвало да звучи като анахронизъм. Единствено Симона Велева от състава на Съвет за електронни медии похвали сериала и усилието на Българска национална телевизия да снима исторически филми.

Повече вижте 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР