Образувано е досъдебно производство, което се наблюдава от Софийска районна

...
Образувано е досъдебно производство, което се наблюдава от Софийска районна
Коментари Харесай

Разпитват свидетели за побой в БНР, разследват дали деверът на Великова е нападнал репортер

Образувано е досъдебно произвеждане, което се следи от Софийска районна прокуратура. Това съобщи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Старши комисар Георги Хаджиев по отношение на подаден сигнал за побой в БНР, съобщи dariknews.bg.

Инцидентът се е разиграл в нюзрума на медията преди дни, а сигналът за него е подаден от потърпевшия кореспондент Добромир Видев.

По думи на самия шеф на радиото Светослав Костов, до случая се е стигнало, откакто Добрин Йотов, който е зет на Силвия Великова и също като нея и брат си работи в радиото, е нападнал Видев.

Нападението преди десетина дни е било предшествано от диалог, по време на който Видев се е интересувал по каква причина два негови журналистически материала не са били излъчени. След физическата разпра потърпевшият кореспондент самичък отишъл в „ Пирогов “ и си извадил здравно.

Разследването се води от 4-то РПУ в София.

„ Разпитват се очевидци и се изземват записи от камери “, посочи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи, който увери, че следствието ще завърши в открития от закона период. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР