Обръщение-призивна Атлантическия съвет на Българияпо повод вандалските действия на привърженици

...
Обръщение-призивна Атлантическия съвет на Българияпо повод вандалските действия на привърженици
Коментари Харесай

Атлантици: Европейска България е в смъртна опасност - проруски фашистки опозориха демокрацията

Обръщение-призив
на Атлантическия съвет на България
във връзка вандалските дейности на последователи на проруски фашистки, националсоциалистически и болшевишки партии и организации против „ Домът на Европа “ в София
22.05.2023 година

Атлантическият съвет на България /АСБ/ изрично осъжда оскверняването на постройката на Представителството на Европейския парламент и Европейската комисия в България от членове и поддръжници на проруски фашистки, националсоциалистически, левичарски и антиевропейски партии и неправителствени организации, осъществено на 21.05.2023 година в центъра на столицата на европейска България.
АСБ прави оценка тези дейности като начало на открита улична офанзива против европейския избор и път на България и като сигнал за бунт и започване на революция към която прикани своите последователи водача на фашистката партия „ Възраждане “ по БНР на 20.05.2023г. Присъствието на политици от Българска социалистическа партия и други левичарски необолшевишки партии и организации на похода за „ Руски мир “ в България, под знамената на Руската федерация, ясно показват тяхното предпочитание за исторически реванш, посредством завладяване на властта в България, в това число и посредством неконституционен прелом за връщане на Отечеството ни в орбитата на въздействие и надзор на съветската терористична страна.
АСБ от години предизвестява политиците и гражданското общество, че Русия води хибридна война против България, употребявайки демократичните права и свободи на жителите в цивилизованите европейски страни, като свободно сдружаване в партии и организации, независимост на словото, митингите и демонстрациите с единствената цел да откъсне страната ни от европейския път на развиване.
За интензифициране на тази война и откритите опити страната ни да бъде изведена от Европейски Съюз и НАТО спомогна дълбоката политическа и институционална рецесия в България, в която удивително зловредна роля играе президентът на България Румен Радев, с неговите служебни държавни управления, които със своите дейности и бездействия всекидневно уронват престижа на България в очите на нашите съдружници от НАТО и Европейски Съюз.
Наред с това Руската федерация е разгърнала голяма агентурна мрежа, която е проникнала във всички институции на България и изключително в службите за сигурност, Министерство на вътрешните работи, армията, президентството, държавното управление, Народното събрание, правосъдната система, Българската православна черква и публичните медии.
Днес евроатлантическото демократично гражданско общество, неделима част от което е и Атлантическия съвет на България, прави оценка страната ни като изцяло превзета от Кремъл.

Изкуствено предизвикваното от съветската агентура

разделяне на нацията,

водещо да неистова ненавист сред жители, партии и институции, е предвестител за доближаване на национална злополука със всички последващи трагични аспекти за България и жителите й.
На този разгром против държавността, независимостта и суверенитета на България би трябвало да се постави неотложен и съдбоносен край!
За финален път призоваваме тези политически партии в 49-тото Народно заседание, които дефинират себе си като демократични и евроатлантически, да проявят национална отговорност и да сформират мощно държавно управление, което да спре пропадането на България, да изправи страната ни на крайници и да поведе решителна борба против съветските зависимости и агентура. Никакви вътрешно партийни решения, междуличностна ненавист и късогледи партийни сметки за краткотрайни тактически триумфи не могат да бъдат опрощение за безучастие против този разгром против страната ни, в тези трагично рискови дни и седмици за бъдещето на България.

България е в действителност над всичко, в това число и над партиите. В името на бъдещето на Отечеството ни като европейска свободна и демократична страна е нужна партийна и персонална кариерна жертвоготовност.
Само с инструментите на изпълнителната власт може да се постави съдбоносен завършек на опитите за отклонение на България от нейния евроатлантически път.
Атлантическият съвет на България преди една година изпрати до всички партии, които дефинират себе си като евроатлантически и демократични, Програма от 40 точки за дерусификация и декомунизация на България (http://atlantic-council.bg/40-stapki-za-dekomunizacia-i…
). Призоваваме ги да я употребяват при съставянето на своята управническа стратегия, в случай че вземат участие в отговорно евроатлантическо държавно управление на България. Само тогава можем да почистим страната ни от корупцията, да променим към по-добро правосъдната система, службите за сигурност и армията ни и да създадем България заслужен и почитан съдружник в НАТО и член на Европейското семейство и Европейската цивилизация.
Ако обаче депутатите от тези партии, на които сме дали мандат да последват девиза на България „ Съединението прави силата “, откажат и не изпълнят императива от своята клетва като народни представители да съблюдават Конституцията и във всичките си дейности да се водят от ползите на народа, то това ще значи, че тези партии и депутати не могат повече да бъдат наши политически представители и следва да бъдат сменени с други, излъчени от българските гласоподаватели, които в голямото си болшинство желаеме Отечеството ни, от епохи запазило в себе си семената на европейската цивилизация, да се развива като част от фамилията на европейските страни, а да не бъде замъкнато в блатото на терористичната съветска империя и евразийски абсолютизъм и робия.
Обръщаме се към всички проевропейски жители на България

с безапелационното предизвестие: ГРАЖДАНИ, ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ Е В СМЪРТНА ОПАСНОСТ!

Призоваваме ви неотложно да прекратите пререканията между тях, подбудени от партийна ненавист.
Призоваваме ви да бъдете всеки ден на улицата и да оказвате цивилен напън върху институциите да върнат България в европейския ѝ път на развиване, без значение коя партия или гражданско сдружения ги провежда.
СТИГА ДЕЛЕНЕ!
Призоваваме ви по всевъзможен начин и принадлежности на гражданското общество да се борите против проруските прояви на фашисти, националсоциалисти, болшевики и неокомунисти. И това няма по какъв начин да стане с „ пърформанси “ и молби, а с решителни и смели дейности.
След като нямаме наше определено държавно управление, нямаме полиция и нямаме прокуратура на които да имаме доверие, а против нас се води война, то единствено ние, жителите със храброст, увереност и единение може да спасим нашето Отечеството България.
На война като на война!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР