Областните дирекции на МВР в Пловдив, Бургас и Благоевград вече

...
Областните дирекции на МВР в Пловдив, Бургас и Благоевград вече
Коментари Харесай

Полицията в Бургас, Пловдив и Благоевград вече има нови директори

Областните дирекции на Министерство на вътрешните работи в Пловдив, Бургас и Благоевград към този момент са със заменени началници, ден откакто вътрешният министър Калин Стоянов разгласи началото на всеобща кадрова смяна.

По информация на пловдивската медия " Трафикнюз ", нвоият началник на ОДМВР-Пловдив ще е Георги Чергов - някогашен шеф на бранш " Борба с проведената престъпност " в София.

Той поема освободената позиция на Васил Костадинов, който беше заменен още преди седмица поради пропуски в следствието на убийството в Цалапица.

Друг кадър на БОП ще стане шеф на полицията в Благоевград - това е Даниел Димитров, оповестява " Струма ".

Димитров ще управлява локалната дирекция, откакто досегашният ѝ началник Георги Кандев беше поканен от Калин Стоянов да подаде оставка. Кандев е отказал да напусне системата и ще бъде преназначен в звено за подкрепяне на министъра на вътрешните работи, съгласно информация на локалната медия.

В Бургас шефът на полицията Калоян Калоянов е решил да извърши настояването на Стоянов и да подаде оставка, като съгласно " Флагман " той ще напусне и системата на Министерство на вътрешните работи. Калоянов е управлявал регионалната дирекция от 2014 година с дребни спирания.

Временно МВР-Бургас ще се управлява от негов заместител - Емил Павлов, като следва да бъде избран титулярен шеф.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР