Областната организация на Жени ГЕРБ – Перник направи отчет за

...
Областната организация на Жени ГЕРБ – Перник направи отчет за
Коментари Харесай

Жени ГЕРБ проведоха годишно отчетно събрание

Областната организация на Жени ГЕРБ – Перник направи доклад за активността си през последната година. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Адмирации за дейната работа, за отговорността и обществената си ангажираност, дамите получиха от националния водач на ЖГЕРБ Ирена Соколова, регионалния координатор на ГЕРБ - Перник Вяра Церовска и народния представител от ГЕРБ - Перник доктор Александър Александров, които бяха специфични посетители на събитието.

На него бяха още регионалните ръководители на Младежи ГЕРБ и Старейшини ГЕРБ - Перник Денислав Захариев и Искра Златанова. „ Благодаря ви, че сте толкоз сърдечни и доброжелателни. С добродетелите, които притежавате, вие успявате да приобщавате цялото общество и да организирате политиките на ГЕРБ.

С дейната си и целенасочена работа, вие вършиме женската организация на политическа партия ГЕРБ мощна, единна и сплотена “, съобщи ръководителят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова. Тя акцентира, че триумфът на партията се състои в смяната, на която партията е притежател и точно тя дава мотив за горделивост и самочувствие.

„ Беше мъчно. Понякога мъчително, само че ГЕРБ устоява и демонстрира невиждано политическо водачество, каквото Европа в никакъв случай до момента не е имала във връзка с Западните Балкани “, показа още Соколова. Тя посочи смисъла на сполучливите договаряния и съглашението, което парафираха министър-председателите на България и Македония Бойко Борисов и Зоран Заев като доказателство за развиването в двустранните връзки. Дамите от женската конструкция бяха поздравени и от регионалния координатор на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска.

Тя показа, че персонално познава всяка една от тях, тъй като дружно са почнали и не престават да градят бъдещето на политическа партия ГЕРБ и напомни за първите срещи, за стремежа, борбеността и упоритостта, с които са работили и работят, с цел да бъде ГЕРБ през днешния ден първа политическа мощ. „ Знам, че женската поредност, женската вътрешен глас, женската преданост и искреност, са точно тези качества, които вършат нашата партия мощна. Голяма заслуга за това партията ни да бъде единна, имат дамите, които са се потвърдили като сполучливи ръководители “, показа регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ-Перник. Благодарност за положителната работа на организацията насочи регионалният клубен началник на Жени ГЕРБ-Перник доктор Елза Драгомирова.

„ Всички ние сме дами, които всеки ден поставят старания, без значение дали са ръководители и съумяват да увлекат след себе си и тези, с които работят, или са работещи в частния бранш или в държавните структури. Ние всички работим и имаме една идея и тя е ГЕРБ.

За да успее България и да се върнат децата ни от чужбина, ние би трябвало да дадем своя принос и го вършим праволинейно “, показа доктор Драгомирова.

В наличието на над 100 дами, извънредно прочувствено активността на организацията показаха ръководителите на ЖГЕРБ в Перник и Радомир - Роза Стоилова и Любка Димитрова. В последвалата полемика на тематика „ Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз - провокации и отговорности. 2018 - Европейска година на културното наследство”, водачът на Жени ГЕРБ Ирена Соколова показа детайлно целите, задачите, упованията и отговорностите пред страната ни по време на идното българско председателство на Съвета на Европейски Съюз. Тя означи, че България има неповторим късмет да взе участие в процесите на образуване на и реформиране на Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР