Областната администрация във Враца си търси юрисконсулт, научи агенция BulNews.

...
Областната администрация във Враца си търси юрисконсулт, научи агенция BulNews.
Коментари Харесай

Областната администрация във Враца пак си търси юрисконсулт

Областната администрация във Враца си търси юрист, научи организация BulNews.
Вакантната позиция е за Дирекция "Административно-правно обслужване, финанси и ръководство на собствеността “. Това е вторият конкурс за тази служба за последния месец.
В отговорностите на бъдещия чиновник влиза подкрепяне на регионалния шеф при реализирането на административен надзор по осъществяването на административните актове. Той ще дава отговор за упражняването на надзор по законосъобразността на актовете и дейностите на органите на локалното самоуправление и локалната администрация. Той би трябвало също да оказва правна помощ за законосъобразното реализиране на пълномощията на регионалния шеф и да обезпечава процесуалното посланичество пред органите на правосъдната власт. Бъдещият чиновник ще реализира методическа помощ и съгласуваност във връзка с правното обслужване на дейностите на профилираната администрация и ще обезпечава сходството на изготвяните актове с настоящото законодателство. В длъжностната му характерност влиза също създаване на вътрешноведомствени актове, осигуряващи активността на регионалния шеф и на профилираната администрация.
Мераклиите за поста би трябвало да имат минимална степен на приключено обучение "магистър ", като не се изисква професионален опит. Нужни са обаче знания за нормативната уредба, юридическа дееспособност и умения за работа със профилиран програмен продукт.
Заплатата започва от 710 лв., като сумата се дефинира според от квалификацията и професионалния опит на спечелилия претендент.
Конкурсът ще се организира на 2 стадия - тест за знания от професионалната област на длъжността и по отношение на администрацията, и изявление.
Желаещите да опитат шанса си могат да подадат документи до 16.30 часа на 21 април в постройката на Областна администрация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР