Областна администрация-Враца обяви свободно работно място за главен експерт в

...
Областна администрация-Враца обяви свободно работно място за главен експерт в
Коментари Харесай

Oбластна администрация-Враца търси експерт, вижте какви са условията

Областна администрация-Враца разгласи свободно работно място за основен специалист в дирекция "Административно-правно обслужване, финанси и ръководство на собствеността ", научи организация BulNews.
Позицията е обвързвана с подкрепяне активността на дирекцията в региона на отбранително-мобилизационна подготовка, регистратура за класифицирана информация, военни монументи.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър, с най-малък професионален опит от най-малко две години и IV младши сан.
Кандидатите би трябвало да имат или да получат позволение за достъп до класифицирана информация до равнище на сигурност „ Секретно “. Съгласно член 10д, алинея 4 от ЗДСл, актът за назначение се издава в 14-дневен период от приемането на разрешението за достъп, когато не е показан подобен документ. Освен това би трябвало да ползват нормативен акт - Правилник за използване на закона за отбрана на класифицираната информация.
Необходимите спомагателни умения и квалификации, които би трябвало да имат са компютърна просветеност, знания на нормативната уредба, касаеща активността и работа със профилиран програмен продукт.
Минималният размер на главната заплата е 952 лв., като главният размер на заплатата за длъжността се дефинира според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент.
Конкурсът ще се организира на два стадия - решение на тест и изявление.
Крайният период за кандидатстване е 13 декември до 17.30 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР