Областен информационен център Пловдив кани на третото събитие от Националната

...
Областен информационен център Пловдив кани на третото събитие от Националната
Коментари Харесай

ОИЦ кани млади хора в Лятно кино Орфей

Областен информативен център Пловдив кани на третото събитие от Националната акция „ #ПърваРабота “ на Програма „Развитие на човешките ресурси“, отдадено на младежите и тяхната трудова реализация.

На 30 юли /събота/ от 19:00 в Лятно кино „ Орфей “, на улица „ Тодор Каблешков “ в Пловдив, с присъединяване на Михаил Билалов, Ваня Щерева, Керана, Катерина Евро и  Александър Кадиев, ще чуем гласа на младежите и ще се научим за техните провокациите в началота на професионалната им реализация. По време на събитието, по интерактивен метод ще бъдат показани и ограниченията по Програма „ Развитие на човешките запаси “, свързани с младежката претовареност и подкрепени с европейски средства.

Очакваме Ви, вход свободен.

___________________________________________________

Програма „Развитие на човешките ресурси“ към Министерството на труда и обществената политика в партньорство с литературния проект  Пощенска кутия за приказки  се включва в Европейската година на младежта с организирането на Националната кампания  #ПърваРабота .

В първата част на акцията, ориентирана към младежи до 29 година, имаше за цел да ги провокира да споделят своя опит, упования и очаквания за първата им работа посредством стихотворение, роман, есе, изявление за работа и други

Програма „Развитие на човешките ресурси“ ще поддържа десетки хиляди младежи да преминат образования за нови умения и първа работа в сегашния програмен интервал 2021-2027 година

Повече на

https://www.facebook.com/events/745122856729485/?ref=newsfeed
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР