Обичате ли да пътувате и опознавате нови дестинации и светове?

...
Обичате ли да пътувате и опознавате нови дестинации и светове?
Коментари Харесай

10 начина да преодолеете страха си от самолет

Обичате ли да пътувате и опознавате нови дестинации и светове? Навярно отговорът е позитивен. А имате ли боязън от самолети? Доказано е, че почти един на всеки 4 индивида се опасява да лети със аероплан. Но пък въпреки това това е най-лесният метод да стигнеш до друга страна. Ето за какво, в случай че имате подобен боязън, е добре да се справите с него. Ние ще ви кажем цели 10 метода за това.

Съвет 1

Когато турболенцията стартира, вземете лист хартия и химикал в ръка и започнете да изписвате името си по няколко пъти и то с ръката, с която по принцип не пишете (Тоест, в случай че сте леворък с дясната, в случай че сте пишещ с дясната, с лявата). Тази активност ще помогне да занимаете съзнанието си с нещо друго, което е ново за него и ще забравите за обкръжаващите ви условия.

Съвет 2

Сложете си слънчеви очила

Светлината може да бъде нападателна и очилата ще ви оказват помощ да се чувствате по-добре.

Съвет 3

Ако шумът в действителност ви нервира и не можете да го преодолеете по различен метод, просто си сложете слушалки и пуснете обичаната релаксраща музика.

Съвет 4

Отидете в точния момент

Да, много по-рано от другите пасажери. Така ще сте сигурни, че няма да изпуснете полета, ще си спестите чакането и раздразнението и ще се насладите на полета по-късно.

Съвет 5

Прегледайте статистическите данни

Според Международната асоциация по въздушен превоз един човек, който лети всеки ден, са му нужни 6500 години, с цел да преживее случай.


Съвет 6

Говорете си с другите пасажери

Така ще се разсеете, а може да създадете страхотни познанства и даже другарства.

Съвет 7

Разтворете туристическите гидове и започнете да мечтаете за това, което ви чака единствено след полет време. Знаейки какво ви чака, страхът от полета ще изчезне.

Съвет 8

Научете се от стюардесата

Всеки път, когато ви е боязън, погледнете стюардесата. Тя минава към пасажерите, обслужва ги и каквото и да става, в който и да е миг наподобява безупречно, със непокътнато хладнокръвие и усмихната. А щом тя може да се оправя с изискванията и то непрекъснато права, то вие, които сте комфортно седнали, не би трябвало да имате проблем, нали?



Съвет 9

Избягвайте стимулиращи питиета като кафе, сода или топъл шоколад.

Съвет 10

Облечете се с облекла, които са ви комфортни и няма да ви причинят спомагателен стрес накъде да се мръднете.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР