Обичам футбола, но никога досега не съм ходила на мачове,

...
Обичам футбола, но никога досега не съм ходила на мачове,
Коментари Харесай

Тротинетката в ужас от стадиони: Има опасност да ме убият, там са изроди!

" Обичам футбола, само че в никакъв случай до момента не съм ходила на мачове, тъй като се опасявам да не ме изнесат с краката напред! Футболните хулигани и ултрасите доста ме ненавиждат. " Това сподели за " България Днес " Емили Тротинетката. Наскоро скандалното блонди от Плевен вейна флага на обичания си футболен отбор - " Левски ", на балкона на жилището във Варна, където живее от предходната година. Любимата на някогашния културист и участник във " Фермата " Тихомир Рангелов се оказа оказа върла фенка на " сините ", научи още вестникът от самата нея.

Бившето момче добави, че има заплаха да го убият, в случай че гледа мач на стадиона. " Футболните хулигани все търсят да се бият, гледат да нараняват, да протягат ръка на човешки животи без причина ", притеснява се Тротинетката.

Емили си падала от дете по " Левски ", само че същински я запалила да стане техен обожател общата им другарка с Тихомир - 32-годишната софиянка Елизабет Зарева, с която съжителстват под един покрив в морската столица като " любовна триада ". " Още през 2022-а, когато започнах връзката си с Елизабет, тя ме възпламени по " сините ". От дребна тя е техен почитател ", разкри Емилито.

Тя изброи и аргументите, заради които в никакъв случай до момента не е гледала футболно дерби онлайн. " Първо, тъй като не ми харесва ситуацията. Второ, тъй като са изроди, гадни хора. Трето, тъй като желаят да се бият, тъй като чупят, трошат, хвърлят бомбички ", изля възмущението си Тротинетката.

Провокативната русокоска се пита дали не е допустимо всеки мач " да се гледа умерено, без проблеми, без пердах, без обиди ". И разяснява, че " за мен любовта към даден тим не е обвързвана с принадлежност, етнос, полова ориентировка - значимо е да го почиташ до гроб! ".

Най-силно обаче я потресло нахлуването на левскари от бранш Б в бранш А и последвалите пакости и меле сред свои. Въпреки че в живота Емили въобще не е от кротките, когато стане въпрос за футбол, тя е еднопосочно и срещу побоищата сред агитките на другите тимове. " За мен това е вандализъм и гаменско държане! ", безапелационна е тя.

" Точно по тази причина полицията пръска със спрейове даже и против почтени деца! И тези, които гаменчетата назовават семкари, са хора, които просто отиват да си гледат мача умерено, а не да се бият и провокират напрежение! После за какво има арестувани и наказани ентусиасти - тъй като провокират нежелано и непредизвикано напрежение! ", стимулира се Тротинетката. Пред " България Днес " гаджето на ексатлета и експерт по здравословно хранене изрази и желанието си " да бъдат понижени фракциите на трибуните, които бият беззащитни хора без причина ". " Нека " Левски " бъде по-нагоре с лоялна аудитория и дано Мъри Стоилов да се върне, тъй като до момента в който той беше треньор, тимът просперираше и беше на върха. Вън Наско Сираков и Николай Костов! ", прикани Тротинетката.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР