Обич и песен“ - певицата Тони Димитрова продължава своето лятно

...
Обич и песен“ - певицата Тони Димитрова продължава своето лятно
Коментари Харесай

„Най-много благодаря на публиката“: Лятното турне на Тони Димитрова продължава

„ Обич и ария “ - певицата Тони Димитрова продължава своето лятно турне. На 29 август тя ще гостува в Античния спектакъл в Пловдив, а на 31 - в Летния спектакъл в Стара Загора. Финалът на обиколката ще бъде в родния ѝ град Бургас - на 6 септември в Летния спектакъл. 

Музикалното странствуване на певицата из страната продължава

Обичаната изпълнителка споделя пред bTV, че вълнението преди всеки концерт е огромно. 

„ Аз съм една трепетлика. Името ми е Антоанета, само че може би майка ми е трябвало да ме кръсти Трепетлика, тъй като се вълнувам от всяко нещо, което ми се случва на сцената и не мога да го преодолея. Имам щастието да играя в Бургаския спектакъл, което ми даде независимост, само че не съумя да успокои това трептене, което ми се появява всякога, изключително на огромни концерти. Не скърбя, че треперейки отново го върша, тъй като имам прелестни хора до себе си “, споделя Тони Димитрова в предаването „ Тази събота “. 

Певицата губи най-близкия си човек по време на пандемията и му посвещава " В сянката на твоята душа "

На концертите, носещи името „ Обич “ феновете на Тони Димитрова ще чуят нейните безконечни шлагери, както и дуети и не толкоз известни песни.

„ Някога Светльо Иванов ме попита коя ми е обичаната българска дума и аз отговорих „ любов “. Затова взех решение да си кръстя концертът тъкмо по този начин. Втората ми най-любима българска дума е „ Благодаря “, ще забележим какво ще кръстя на нея “, посочи певицата.

" В началото хората даже не знаеха кой я пее. Чудеха се - това дали е " Тоника "? Не е като че ли ", споделя певицата пред Ladyzone.bg

Тя благодари на хората, които са на сцената до нея. 

„ Винаги съм била признателна на хората, които са към мен и на които дължа ужасно доста – екипи, композитори, поети. А най-вече благодаря на публиката. На себе си не благодаря доста постоянно и може би това е неточност “, показа Тони Димитрова.

Тя показа детайлности от детството си

Днес обичаната изпълнителка е в село Царева морава, където всички нейни фенове от община Дряново ще имат удоволствието да я слушат. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР