Обединеното кралство се обръща към ИИ, за да помогне с

...
Обединеното кралство се обръща към ИИ, за да помогне с
Коментари Харесай

Властите в Обединеното кралство: ИИ може и ще върши административната работа на държавните служители

Обединеното кралство се обръща към ИИ, с цел да помогне с административни задания и да облекчи служители на реда, учители и здравни служащи.

За да се съсредоточат върху отговорностите на първа линия.

Правителствен обзор откри, че учителите губят по един ден всяка седмица във въвеждане на данни, сформиране на доклади и прочие. Намаляването на административното натоварване ще разреши на полицията да се концентрира повече време върху битката с престъпността.

Докладът, който ще бъде включен в есенното изказване на държавното управление идната седмица, ще подчертае „ големи благоприятни условия “.

За понижаване на ежедневните административни задания и в допълнение потребление на AI за облекчение на тежестта върху служителите на реда и учителите.

Ще оказва помощ и на медицинските сестри и лекарите да лекуват пациентите по-бързо.

Нашите държавни чиновници са измежду най-хубавите в света, само че ние не оказваме помощ нито на тях, нито на данъкоплатците, когато по един ден всяка седмица се губи за административни задания. Трябва да се оправим по-добре, като понижим администрирането, предотвратим проблемите, преди да се появят и безвредно въведем нови технологии като изкуствен интелект.

Министърът на финансите Джереми Хънт в изказване в събота.

Производителност

Правителствата по света от ден на ден се обръщат към AI, с цел да оказват помощ за усъвършенстване на интервенциите и повишение на продуктивността в публичните услуги. Нямат избор, защото са изправени пред по-високи разноски и застаряващо население.

В Обединеното кралство Хънт споделя, че ИИ към този момент оказва помощ на лекари и медицински сестри да лекуват жертви на инсулт и да сформират висококачествени проекти за образование. По-нататъшното потребление на технологията ще понижи натоварването на учителите с до пет часа всяка седмица за три години. Новите технологии биха могли да спестят на полицията в страната към 750 000 часа всяка седмица, сподели той.

Докладът идва, когато публичното мнение остава разграничено по отношение на възходящата приложимост на ИИ на работното място.

Доклад на Службата за национална статистика на Обединеното кралство, оповестен предишния месец, демонстрира, че 32% от работещите възрастни считат, че ИИ може да изложи работата им на риск, до момента в който 28% считат, че може да улесни работата им.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР