Странно усещане, питаш се имало ли е смисъл всичко, което

...
Странно усещане, питаш се имало ли е смисъл всичко, което
Коментари Харесай

Иван Димитров, ДБ: “Независимият” служебен кабинет уволнява наред...

Странно чувство, питаш се имало ли е смисъл всичко, което си направил или почнал, веднага като никой не го интересува, надлежно не го е оценил. Това ми припомня едни оценки на министри, дето щяха да се вършат преди Ротацията…друга тематика.

 

Това написа във Фейсбук към този момент зам.-областният шеф на София област Иван Димитров от Демократична България.

 

Вижте цялата обява:

“Независимият ” длъжностен кабинет уволнява наред, освен мен. Даже постоянно не знаят кого уволняват, просто по този начин им е подредено.

Всичко това по повеля на една политическа мощ, която доста държи отново да е първа, нищо че може отново да не осъществя управническия си мандат. За 3-ти ли, 4-ти път ли…вече стопирах да ги броя.

Реваншизъм на макс, с цел да покажат темперамент, който не имат.

Завист към интензивността на хора, чиито дейности не могат да управляват.

Интригантство и злословия на районно равнище, присъщи за просташки взаимоотношения, неподхождащи на виновни политици, работещи за ползите на обществото.

Липса на всякаква емпатия и достолепие в човешките връзки, макар естествените несъгласията в “разговора сред несъгласни ” (по Хр. Иванов).

Много ми се желае да върнем експертността в публичните връзки, да изхвърлим дилетанщината, шуробаджанащината, калинките и други твари от държавната администрация, държавните предприятия и тези с държавно присъединяване. Точно по този начин, както е във всеки сполучлив частен ярък бизнес.

Защото в случай че ние, жителите сме акционери във компанията, наречена ДЪРЖАВА желаеме ли за нас да работят сходни чиновници?!

Дами и Господа, отново идват избори.

Нямате по-важна работа от това да отидете до урните, повярвайте ми!

Политическа партия: Благодарности на всички чиновници от Областна администрация на Софийска област за взаимната работа!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР