Обединеното кралство обяви, че ще отмени всички мита върху украинските

...
Обединеното кралство обяви, че ще отмени всички мита върху украинските
Коментари Харесай

Великобритания отменя всички мита върху вноса от Украйна

Обединеното кралство разгласи, че ще анулира всички мита върху украинските артикули и ще забрани износа на някои технологии за Русия, с цел да помогне на Киев да се оправи с съветската инвазия. Това съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

„ Митата за всички артикули, внасяни от Украйна, ще бъдат понижени до нула, а всички квоти ще бъдат отстранени “, разгласи държавното управление на Обединеното кралство официално съобщение.

Тази мярка е в отговор на директна молба на украинския президент Володимир Зеленски, се споделя в изказването. Тя визира по-специално ечемик, мед, птиче месо и консервирани домати, изнасяни от Украйна за Обединеното кралство.

„ Обединеното кралство ще продължи да прави всичко допустимо, с цел да поддържа битката на Украйна против жестоката и непредизвикана инвазия на Путин и да спомогне за обезпечаването на дълготрайна сигурност и благополучие на Украйна и нейния народ ", съобщи министърката на интернационалната търговия Ан-Мари Тревелян, представена в изказването.

Обединеното кралство също по този начин забрани износа за Русия на избрани артикули и технологии, които тя " би могла да употребява за угнетяване на героичния украински народ ", в това число съоръжение за прехващане и наблюдаване на връзки.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР