Обединени, 8 партии в коалицията Продължаваме Промяната - Демократична България,

...
Обединени, 8 партии в коалицията Продължаваме Промяната - Демократична България,
Коментари Харесай

България няма нужда от спасител, има нужда от всички нас

Обединени, 8 партии в обединението " Продължаваме Промяната - Демократична България ", с поддръжката на десетки цивилен придвижвания, поеха на своята обиколка в цяла България, с цел да покажат на хората, че не са сами в фантазията си за естествен европейски живот. И да покажат управническия си проект за идващите най-малко 4 години, който ще върне вярата на хората, че има по какъв начин да сбъдваме фантазиите си тук, в родината.

Километър след километър, град след град - Пловдив, Пазарджик, Сливен, Бургас, Хасково, Кърджали, равносметката е, че и ПП-ДБ и всички хора и дела, които застанаха зад тях, не са сами. Все повече българи намерено и без боязън споделят, че единственият метод България да продължи напред с европейски пътища, опазване на здравето във всяка точка на страната, съвременно обучение и същинско правораздаване, е бюлетина №12.

" Благодаря на всички, които сте тук, че се борите за по-доброто бъдеще на България ", с тези думи Кирил Петков се обърна към хората в Бургас и акцентира, че точно единството и солидарността са ключът към ефикасната смяна в страната.

 Кирил Петков беседва с гласоподаватели в Бургас
Кирил Петков беседва с гласоподаватели в Бургас
Снимка: Коалиция ПП-ДБ

След 2 април най-важната задача на обединяването ПП-ДБ е да сформира постоянно и стабилно държавно управление. " Никой не желае да върви на избори за 6-и път ", акцентира Асен Василев в Хасково. Той показа целите като еврозоната, Шенген и Плана за възобновяване и резистентност и за какво те са значими за естествения европейски живот на всеки един български жител. " Много е значимо да сме дружно и да не се разделяме. Само дружно можем да си оправим страната. ", добавя Василев.

 Асен Василев на предизборна обиколка в Пловдив
Асен Василев на предизборна обиколка в Пловдив
Снимка: Коалиция ПП-ДБ

 Снимка: Коалиция ПП-ДБ

В Сливен съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов, акад. Николай Денков и представители на листата на обединяването разговаряха по въпроса за промяната на просветителната система с учителите от локалните учебни заведения. Христо Иванов посочи, че образованието, както и доста останали наболели тематики в българското общество, са въпрос на работещи институции и че лесни решения няма. Акад. Николай Денков съобщи, че " Продължаваме Промяната - Демократична България " са създали съответни политики, с цел да може всяко българско дете да има достъп до качествено обучение.

  " Хората желаят смяна и това се усеща на всички места ", споделя ген. Атанас Атанасов пред хората в Кърджали, където е лидер на листата на обединяването. Той споделя, че са основали ПП-ДБ, с цел да завоюват изборите и да сложат завършек на политическата рецесия. Връщането на доверието в парламентаризма е не по-малко значимо. " За Кърджали би трябвало взаимно на изборите наесен да прекратим ръководството на ГЕРБ и Движение за права и свободи. За Кърджали е най-важно да има вложения, с цел да спре обезлюдяването на региона. ", добавя той.

 Снимка: Коалиция ПП-ДБ

" България може и би трябвало да се развива на една скорост. Така че да развием капацитета на всички райони. ", споделя Владислав Панев в Хасково. Той разяснява, че влизането в Шенген ще даде спомагателен подтик на транспортните коридори от север на юг. Облекчаването на режима за инсталиране на фотоволтаици към този момент води до същински взрив в най-слънчевите области на страната: " Защото е екологично и преференциално. След 2 април капиталовите потоци ще създадат хората по-богати и ще им дадат късмет да преследват фантазиите си. "

 Сега всички хора имат шанса да се обединят, с цел да покажат, че има по какъв начин да реализираме дълго чаканата смяна. България може да има постоянно държавно управление след 2 април, което ще изведе страната ни от застоя, по тази причина всички жители би трябвало да отидат до урните в изборния ден. Изводът след всички извършени срещи в разнообразни точки на страната до момента е, че има вяра. Защото обединяването се разраства с всеки минал ден, а от ден на ден българи осъзнават, че е време да си помогнем сами без потребност от избавител. България може и има по какъв начин да бъде естествена европейска страна. Зависи от всички нас.

Избори за Народни представители на 02.04.2023 година

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР