O, неразумни юроде! Защо се срамуваш да се наречеш русофоб?Защо

...
O, неразумни юроде! Защо се срамуваш да се наречеш русофоб?Защо
Коментари Харесай

О, неразумни юроде! Защо се срамуваш да се наречеш русофоб?

O, неразумни юроде! Защо се срамуваш да се наречеш русофоб?

Защо русофилите се бият в гърдите, когато настояват, че тяхната подкупност е национализъм? А ти мънкаш срамежливо, когато се опитваш да отстояваш същинския народен интерес!

Защо министър председателят Николай Денков не споделя в прав текст, че Паметникът на Съветската войска в София, по-известен като МОЧА, е позор и срам за България. Защо трансферира цялата отговорност по неговото разглобяване на регионалния шеф, който му е зависещ?

Какви са тези празни приказки в жанр " и ний сме дали нещо на света ", когато се изяснява за какво 3 март не би трябвало да е народен празник? Защо не се споделя истината - че няма по какъв начин на националния ни празник съветските флагове да са повече от българските.

Защо не се изяснява на продажните русофили, че не различен, а точно те компрометират и опорочават тази светла дата в българската история  с прекомерното си угодничене към Кремъл? Какво толкоз им се внимава?

Какво значи " ще дадем оръжие на Украйна, само че единствено в случай че не оголим нашата национална сигурност ". Нали сме наясно, че в случай че Украйна, на дай Боже, падне, идващите сме ние. И сами не можем да спрем Русия, даже в случай че сме си запазили всичките си руски железарии.

Нали сме наясно, че ние би трябвало да сме най-големите ястреби. Над Запада не тегне заплаха да попадне под съветско иго. Докато ние бяхме в такова от 1944 до 1989 година И Путин отново желае да ни зароби - нас и цяла Източна Европа.

Нали сме наясно, че нашата национална сигурност значи да сме лоялни членове на НАТО. Нещо повече - ние би трябвало да сме тези, дето ръчкат за повече военна поддръжка за Украйна. А не нас да ни ръчкат, до момента в който у нас даже русофобите свенливо и нерешително мънкат по тематиката.

Обясняват всякакви нагли русофили с достъп до национални медии,  че ние нямаме проблеми с Русия, за разлика от балтийските страни. И за това не можем да сме толкоз войнствени към Кремъл, каквито са те. Как да нямаме проблеми с Русия, откакто през втората половина на XX в. ни гази същият смрадлив съветски ботуш, който гази и тях?

Националната горделивост не е това, че голям български байрак се вее на голям стълб на Рожен, до момента в който на сергии към него се продават съветски флагове. Националната горделивост е, че непретенциозен български байрак се вее на непретенциозен стълб, измежду знамена и пилони със същите размери на страни, които са членки на ЕС  и НАТО.

Този непретенциозен български байрак е знак на завета на Левски да сме равни на другите европейски нации. Същият Левски, който е споделил " задачите сме изгорели от парене и отново не знаем да духаме " по адрес на съветските сътрудници.

Същите съветски сътрудници, пред които през днешния ден русофобите  свенливо мрънкат.  Кога ще се научим да духаме и да се предпазваме от русофилски изгарания?

И ще научим ли най-сетне точното значение на термините? Русофобия не значи ненавист към Русия. Означава боязън от Русия.

Има ли за какво да се опасяваме от Русия? Има, несъмнено. Какво по-голямо доказателство, че Русия е най-голямата заплаха за нас от войната, която тя води в Украйна?

Русофобите не би трябвало да се тормозят от русофилите. Не би трябвало да се опасяват да не накърнят възприятията на щедро инфектираната с кремълска агитация българска душа.

Напротив, всекидневно би трябвало да набиват русофилските канчета, да отварят русофилските очи за истината. Не е елементарно, само че това е единствения вид да запазим България.

Разбра ли, неразумни юроде? Гордей са да бъдеш русофоб!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР