Нюкасъл е готов да продаде Бруно Гимараеш през лятото за

...
Нюкасъл е готов да продаде Бруно Гимараеш през лятото за
Коментари Харесай

Нюкасъл готов да пусне звездата си в Барселона или Реал Мадрид

Нюкасъл е подготвен да продаде Бруно Гимараеш през лятото за по-малко от клаузата му за откупуване, в случай че Барселона или Реал Мадрид създадат оферта, твърди FootballTransfers. Бразилският национал съвсем несъмнено ще напусне „ Сейнт Джеймсис Парк “ след края на акцията, откакто подписа нов контракт със „ свраките “ през октомври с уговорка от 100 милиона паунда в договора.

Крайната упоритост на полузащитника е трансфер на „ Камп Ноу “, като каталунците са считани за любимци за подписа му. Съобщава се, че двата клуба към този момент са провели диалози, след които Нюкасъл е подготвен да остави бразилеца да напусне против по-ниска сума, в случай че това му разреши да осъществя фантазията си да играе в Испания.

„ Джордитата “ обаче няма да одобряват по-ниски оферти от Ливърпул, Пари Сен Жермен и Челси. Всеки от тях ще би трябвало да заплати напълно клаузата му за откупуване.

Гимараеш желае да играе в Шампионската лига, а актуалната обстановка в Нюкасъл във Висшата лига значи, че това е малко евентуално. Евентуалната продажба на някогашния състезател на Олимпик Лион ще донесе сериозна сума в касата на клуба, което е добра вест, тъй като Нюкасъл се стреми да съблюдава наредбите на финансовия феърплей.

Други играчи като Александър Исак, за който се счита, че е в полезрението на Челси, както и Свен Ботман, който е харесван от ПСЖ, се считат за непродаваеми, за разлика от Гимараеш.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР