Нямаше да се обадя, ако не беше стреляно. Нямаше да

...
Нямаше да се обадя, ако не беше стреляно. Нямаше да
Коментари Харесай

Люси Иларионов разкри подробности за стрелбата по колата му

Нямаше да се обадя, в случай че не беше стреляно. Нямаше да се обадя, в случай че не бяха хвърляни бутилки. Ако единствено бяха псували, щях да си продължа. Това е нещо, което се случва всеки ден и за жалост започваме да привикваме с тази експанзия.

Това сподели в утринния блок на БТВ режисьорът Люси Иларионов. Той разкри подробности за случая и експанзията на пътя, която е претърпял с приятелката си Ани Хоанг в неделя, малко След Велико Търново.  " Стреляха по колата ми. Разбрах, че е газов револвер. Ани даже намерения, че сме спукали гума. Първоначално не се уплаших. Но какво значи да не се уплаша? Сега беше газов револвер, само че другия път може да е военен. Момчето от другия автомобил стартира да се държи много безочливо, да демонстрира междинни пръсти, да хвърля бутилки. Всичко щях да подмина, в случай че беше единствено псуване ", повтори Иларионов, написа novini.bg.

" От полицията във Велико Търново пуснаха бюлетин, в който изобщо не се загатва за пукотевица. На мен ми е ясно, че там в последно време се случиха много произшествия и може би от полицията се пробват да прикриват някои обстоятелства, само че аз им споделих, че съм снимал всичко и ще го покажа. Пред служителите на реда момчето се държа доста безочливо. Обиждаше и ме наричаше " пълен г*з ". За мен той е един келеш. Разбрах, че учи право и един ден ще става юрист. За мен този човек не може да работи това. Аз ще проследявам какво се случва и ще упорствам този човек да си получи заслуженото наказване ", безапелационен беше той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР