Нямаме притеснение за вота тази вечер. Както виждаме по площадите,

...
Нямаме притеснение за вота тази вечер. Както виждаме по площадите,
Коментари Харесай

Искрен Митев, ПП: Нямаме притеснение за вота, мафията вече си няма държава


Нямаме терзание за вота довечера. Както виждаме по площадите, мафията към този момент си няма страна. Гласът на жителите стана прекомерно мощен, с цел да може който и да е да го заглушава. Това съобщи пред БНР депутатът от " " (ПП) Искрен Митев. 

,,Имам информация, че депутати от Движение за права и свободи ще пътуват до Брюксел и може да не се съберат 121 депутати, с цел да мине вотът на съмнение. За тях по-изгодно е да продължат да ни изнудват ", сподели той и подчерта, че " държавното управление на Политическа партия и обединението може да не успее този път, само че всеки идващ път, до момента в който успее, чуваме, че сме дружно с хората ". 

Най-голямата ни неточност е най-големият ни плюс - това е, че ние отхвърляме да преговаряме с хора и организации, които в годините са склонявали властта да договаря с тях, добави Митев.

Според него сега ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " се пробват да склонят Кирил Петков и Политическа партия да стартират да договарят с тях.

Искрен Митев обаче бе безапелационен, че Политическа партия няма да прекрачи границата и да стартира да се договаря с тези три политически обединения.

Най-голямото национално изменничество е да опитваш да дестабилизираш страната в този миг, виждаме какво става по света. Предателството го правят не водачите на тези партии, а хората, които вземат решение да гласоподават за оставката на това държавно управление и хвърлянето на България в една обстановка, когато нито едно решение няма да може да се вземе, уточни националният представител.

Депутатът от Политическа партия дефинира вотът на съмнение като неплатежоспособен.

Случва се нещо в опозицията, събудили са се хора там и са споделили, че това безсмислено зло, което вършат, не е нужно. Събарянето на кворума през днешния ден беше безсмислено, както беше и свалянето на Никола Минчев от председателския пост, показа още Митев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР