При сегашните обстоятелства всякакви преговори за мир между Москва и

...
При сегашните обстоятелства всякакви преговори за мир между Москва и
Коментари Харесай

Журналистите от Форейн Афеърс споделиха рецептата за победа на Украйна

При сегашните условия всевъзможни договаряния за мир сред Москва и Киев в най-хубавия случай биха оставили украинската страна осакатена, предизвестяват от редакцията на американското издание  " Форейн Афеърс ", представена от " Фокус ".

Пълномащабната война в Украйна продължава и с вярната поддръжка от своите сътрудници Киев " към момента може да завоюва “, се твърди в публикацията. Журналистите споделят " рецепта “, с която съгласно тях Киев може да завоюва спора: " Западът би трябвало ясно да съобщи, че задачата му е решителна победа за Украйна и провалянето на Русия, и би трябвало да се ангажира да даде директна военна помощ на Киев, както и да поддържа разрастващата се отбранителна промишленост на страната “, се отбелязва в материала.

Междувременно Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) би трябвало да работят за прогрес, до момента в който съумеят да прогонят съветските войски от цялата окупирана територия, в това число Крим. " Докато Украйна се придвижва към тази цел, с времето на съветските жители ще стане ясно, че те ще продължат да губят освен позиции в Украйна, само че и големи човешки и стопански запаси, както и бъдещите си вероятности за разцвет и непоклатимост “, акцентира " Форейн Афеърс ".

Журналистите считат, че до тогава " режимът на Владимир Путин може да изпита забележителен напън както от вътрешната страна, по този начин и извън, с цел да приключи войната при преференциални за Украйна условия “.

"...Всички договаряния при сегашните условия в най-хубавия случай биха оставили Украйна осакатена, разграничена и подвластна от второ съветско навлизане. В най-лошия случай те биха довели до цялостно заличаване на страната. Не може да се реализира резистентен, дълготраен мир посредством договаряния с агресор, който има планове за геноцид. Украйна и Западът би трябвало или да завоюват, или да се изправят пред опустошителни последици “, предизвестяват от редакцията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР