Нямаме приемни, не можем да наем експерти. 42 хиляди лева

...
Нямаме приемни, не можем да наем експерти. 42 хиляди лева
Коментари Харесай

Гунчева продължава да пита Костадинов за безотчетните пари на депутатите

" Нямаме приемни, не можем да наем специалисти. 42 хиляди лв. безотчетни пари на месец не е ясно къде отиват. ", разгласи Еленора Гунчева от ефира на bTV. Тя сложи въпроса за за безотчетните пари на партия " Възраждане ", които са в размер 2/3 от депутатската заплата и които по думите на депутатката от " Възраждане " са прибирани от Костадинов Костадинов.

" Поисках да наемем специалист за държавния бюджет, включително за бюджета на Здравната каса, да ни изясни приходна - разходна част, само че ни беше казано, че като депутати би трябвало да разбираме от това. ", изясни Гунчева.

" Обясниха ни, че ще се написа учебник за деца, че даряваме пари, само че ние сме политическа партия за какво ще пишем учебници ", разяснява още тя.

Гунчева още веднъж упрекна ръководителя на партията Костадин Костадинов в авторитаризъм и изясни, че е спускал решения на парламентарната група

Елеонора Гунчева напуща " Възраждане ", само че остава народен представител в болничен.

Тя се включи на жива връзка от Пловдив и изясни, че ѝ следва интервенция на крайници и че скоро няма да е в положение да се върне в Народното събрание, само че въпреки всичко има желание да го направи в един миг.

По отношение на гласуването си като народен представител, Гунчева сподели, че няма по какъв начин да поддържа " Продължаваме промяната ", защото не е съгласна с политиката им.

Попитана дали има бъдеще в редиците на новата партия на Стефан Янев - " Български Възход ", Гунчева отговори, че групировката е прекомерно Европейски Съюз и НАТО насочена и не е алтернатива за бъдещото ѝ политическо развиване.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР