Нямаме 20 имота, а 3, твърди бившата риалити звезда, настоящ

...
Нямаме 20 имота, а 3, твърди бившата риалити звезда, настоящ
Коментари Харесай

Проговори вдовицата на Нотариуса и обясни защо е повикала линейка 50 минути след убийството му

Нямаме 20 парцела, а 3, твърди някогашната риалити звезда, сегашен чиновник на ГДБОП

Митичната брачна половинка на Мартин Божанов - Гергана, която е известна като риалити звезда, а след това и чиновник на ГДБОП, проговоли 48 часа след показното ликвидиране на брачна половинка си. Нахаканата дама дължи отговори, тъй като през днешния ден се оказа, че сигналът за убийството е подаден от нея, само че 50 минути след разстрела.

В телефонен диалог пред bTV Божанова описа, че мъжът ѝ излязъл за вечеря, само че се забавил, погледнала на камерите дали не паркира пред дома им и с двете им деца го видели да лежи на земята. Така подала сигнал 50 минути след разстрела.

„ Мъжът ми отиде да купи вечеря, само че се забави много време. Пуснах камерата и със сина ми видяхме по какъв начин лежи до колата. През тези 50 минути, в които той лежи до колата, минават съседи, минават коли и безусловно никой не подава сигнал “, кълне се Гергана. 

" Не знам какво да кажа на децата си. Как да им обясня какво се случи? ", сподели тя.

Гергана упорства Министерство на вътрешните работи да се задейства и да потърси кой умъртви брачна половинка й, а не да занимава обществото с хипотетичните му дейности. 

По отношение на работата си в ГДБОП, тя твърди, че е стажант и няма достъп до нито едно дело. Твърди още, че с мъжа ѝ нямали над 20 парцела, както твърди следствието, а единствено три.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР