Нямам намерение да се връщам в предаването На кафе. Предстоят

...
Нямам намерение да се връщам в предаването На кафе. Предстоят
Коментари Харесай

Ще видим ли отново Ева Веселинова в На кафе?

" Нямам желание да се връщам в предаването " На кафе ". Предстоят по-подходящи за мен телевизионни изяви ", сбито отговори Ева Веселинова на въпрос би ли работила още веднъж с Гала.

Панелистката в утринното шоу на Нова телевизия напусна ефира ненадейно преди две години и нито тя, нито Гала разясниха публично постъпката ѝ. Според слуховете водещата и помощничката ѝ били в доста неприятни връзки. Ева не се разбирала и с останалите коментатори и най-много Андреа Банда Банда и Юлиян Константинов, написа " България през днешния ден ".

" Никога не съм се карала или имала спор с Ева. Да, имали сме доста разногласия, тъй като мислим по друг метод. Не знам какво се случва с нея. Следя я какво качва в Инстаграм и оттова се осведомявам. Когато се разделихме, от сърце ѝ пожелах триумфи и да върви по пътя, който си е избрала ", изясни Гала в ефир месеци откакто Веселинова си потегли. От думите ѝ обаче стана ясно, че двете несъмнено не са останали приятелки.

" Не се подмазвам, не лицемернича и не се укривам зад маската на дипломатичността. Постигнала съм всичко със лични старания и не дължа нищо на никого, което ми дава голямо успокоение и убеденост. Винаги подобавам с доброта и усмивка, даже към хората, които не одобрявам. Най-важното: Нося слънцето в сърцето си, а то неизбежно огрява всичко към мен. Ето това е свободата... Или най-малко аз по този начин я разбирам ", философства Ева малко след казаното от Гала.

Малко по-късно Веселинова посочи, че думите за подмазвачество и лицемерничество не са ориентирани към водещата.

" Не търсете конспирация, където няма! Гала е водеща на предаването и няма общо с панелистите, за които става въпрос ", посочи русокоската, с което изрично удостовери, че проблемите ѝ в екипа не са били с Гала, а с коментаторите. Така тя удостовери за скандал сред нея и останалите коментатори. Малко след Ева обаче от предаването си потегли и Андреа Банда Банда, с която очевидно са били в неприятни връзки. След края на изявите си в " На кафе " Веселинова се отдаде на майчинство. Близнаците ѝ обаче към този момент са пораснали и тя е подготвена за нова работа в телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР