Нямах температура, нямах втрисане, много коварно заболяване – така проф.

...
Нямах температура, нямах втрисане, много коварно заболяване – така проф.
Коментари Харесай

Бивш здравен министър стигна до болница заради COVID-19 - без температура, без втрисане

Нямах температура, нямах настинка, доста подло заболяване – по този начин проф. Радослав Гайдарски, здравен министър от времето на кабинета на Сергей Станишев, разказа по какъв начин е прекарал COVID-19. Той е стигнал до болница поради ниска сатурация и дефинира прекарването си като „ смут ”. Смешно е на тези хора да се дават 1000 лв., безапелационен беше професорът пред Нова телевизия.
Гайдарски беше безапелационен, че пациентите идват тогава, когато опциите на белия дроб са изчерпани. Затова и има непрекъснато вести за умряли – те идват с де факто спрял бял дроб, няма засищане на тъканите с О2 и си отиват, изясни Гайдарски.
 Бенатова цитира професор и уточни: Тенис с аудитория може, а студентите по медицина да учат онлайн Бенатова цитира професор и уточни: Тенис с аудитория може, а студентите по медицина да учат онлайн
Журналистката Миролюба Бенатова разяснява новите заповеди на здравния министър по отношение на разпространяването на ковид в страната. Тя...
Според някогашния здравен министър е пропуснато времето да се направи доста по-добра организация на лечебните заведения – през есента. По думите му, ръководството на страната считало, че ще затихнат огнищата, „ надяваха се на нещо ”.
Бившият здравен министър напомни, че била създаден извънредно комплициран проект за реакция по времето на пандемията от птичи грип. Този проект, по думите му, бил съветван и в Съединени американски щати – проектът е бил в синхрон с 12 някогашни социалистически страни. Гайдарски съобщи, че в проекта са били включени съвсем всички министерства – на превоза, на обществените грижи, на образованието. Ако този проект беше употребен, мисля че щеше да бъде друго, сподели Гайдарски. Той не се съгласи и, че би трябвало да има една " чиста " от Коронавирус болница - тъй като има доста места със единствено една болница.
" Създава се безпорядък от горната страна надолу ", безапелационен беше Гайдарски.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР