Няма светлина, към която да отидете, когато умрете, но влизате

...
Няма светлина, към която да отидете, когато умрете, но влизате
Коментари Харесай

Мъж, върнат от мъртвите, разкри какво е преживял

Няма светлина, към която да отидете, когато умрете, само че влизате в духовно царство. На това мнение е мъж, който е претърпял гибелта, а по-късно се завръща и разказва претърпяното.

Сърцето на 55-годишния Кевин Хил ненадейно стопира, до момента в който се лекува в болница от алцифилаксия – съществено, рядко заболяване, при което калцият се натрупва в дребните кръвоносни съдове на мастните и кожните тъкани.

Кевин, който е публицист от Дарби, Англия сподели: „ Не гледах надолу към тялото си, само че бях обособен него. Сякаш бях в духовното царство – осъзнавах какво се случва, и бях доста спокоен. Знаех, че кървя. Знаех, че е съществено. Персоналът се опитваше да ме избави. “

След неистовите старания на медиците той се възвръща изцяло, а лекарите го назовават човека-чудо.

Кевин разказа по какъв начин е следил медиците от самото начало.

„ Знаех, че съм починал. Бях обособен от тялото си. Тогава просто заспах и се разсъниха, жив и кървенето беше спряло. Знаех и че не е моето време да умра. Ситуацията ме накара да пренасоча целите си. Когато излязох от болничното заведение, атмосферата в фамилията ми се промени фрапантно. Станах по-издръжлив. Знам, че мога да се възстановя.

Мъките на Кевин стартират през лятото на 2021 година Краката му стартират да се подуват, тъй като задържали непотребна вода.

Ходил е неведнъж на лекари, само че без резултат. Впоследствие е ориентиран към Кралската болница в Дарби.

„ Така стартира моят едногодишен престой в болница. Дадоха ми лекарство, с цел да се отърва от задържането на вода. След като всичко мина, те ми споделиха, че съм изгубил 65 кг водно тегло, “ споделя той.

Задържането на вода се дължи на това, че сърдечната клапа на Кевин има две елементи вместо три.

Кевин претърпява интервенция на сърдечна клапа.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР