Няма пострадали българи при вчерашния инцидент в германския град Мюнстер.

...
Няма пострадали българи при вчерашния инцидент в германския град Мюнстер.
Коментари Харесай

Официално: Няма пострадали българи при нападението в Мюнстер

Няма потърпевши българи при вчерашния случай в немския град Мюнстер. Това заяви генералният ни консул във Франкфурт на Майн Стефан Димитров след извършен диалог с полицията в Мюнстер.
Вчера ван се вряза в ресторант навън в остарялата част на града. Трима души, в това число и причинителят починаха, а други 20 са ранени, откакто камион се вряза в навалица в Мюнстер.
Българка, която живее в Мюнстер, се разминала на косъм от нещастието. Нейното семейство пристигнало на посетители за празниците и се разхождали в слънчевото време. Баща й предложил да седната в заведението, където по-късно се развихри нещастието.
" Нещо от вътрешната страна ми подсказваше, че би трябвало да продължим напред. 200 метра повървяхме и чухме блъсканица. Разхвърчаха се коли за спешна помощ, пожарна, полиция. Започнаха да отделят региона. Имаше доста тежковъоръжени служители на реда. Над нас летяха два хеликоптера, единият, от които застана на място и остана по този начин повече от час и половина, снимайки ежесекундно мястото на закононарушението ", описа Пенка пред Нова телевизия
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР