Няма оптимизъм в нашите редици. Дълго е да разкажа защо,

...
Няма оптимизъм в нашите редици. Дълго е да разкажа защо,
Коментари Харесай

Манолов: Ако тези хора имат акъл, ще постъпят така, както повелява българският интерес

" Няма оптимизъм в нашите редици . Дълго е да опиша за какво, само че основната дума е съмнение и то не е съмнение, което се е случило в този момент, а което тече от 2017 година насам и в него няма никой почтен. Среща ще има и ние ще влезем с шестте претенции, които хората формулират ", това съобщи водачът на КТ " Покрепа " Димитър Манолов преди срещата в Народното събрание, на която би трябвало да участват представители на властта, подкрепящите държавното управление партии, синдикати и част от протестиращите енергетици и миньори. 

" Ако тези хора имат ум, ще постъпят по този начин, както повелява българският народен интерес, а той е да имаме ток ", уточни Манолов и добави, че биха желали ръководещите да заемат единна, българска позиция по този проблем, " вместо цирка, който си устроиха в петък ".

  " Тази тематика дали хората ще изгубят работните си места не е най-важната. Най-важната тематика е България да продължи да има ток до тогава, докато стане допустимо токът, който създават в този момент ТЕЦ-овете, да бъде заместен с нещо друго. Трябва да кажа и нещо друго значимо - следва смяна на горивото на един от блоковете на АЕЦ " Козлодуй " с нещо, което не знаем дали ще стане ", уточни Манолов. 

По думите му е постоянно иконимически преференциален добивът на въглища от " Марици " -те.

" Тогава, когато би трябвало да имаш нещо, което може да го нямаш, няма значение какъв брой ще платиш за него, значимото е да го имаш ", добави той. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР