Няма нищо лошо да се сезира Конституционният съд. Такова мнение

...
Няма нищо лошо да се сезира Конституционният съд. Такова мнение
Коментари Харесай

Денков: Имаме пълен Шенген, ротацията на премиера е технически въпрос

Няма нищо неприятно да се сезира Конституционният съд. Такова мнение изрази министър председателят Николай Денков във връзка с това, че Радев ще сезира Конституционен съд за измененията в Конституцията.

" Ние имаме цялостен Шенген. Това гласи решението на Европейска комисия. Това, което остава е, да се подсигури дата, по която да влезем и за сухопътните граници. Ако някой се съмнява, да огледа известието на ръководителя на Европейска комисия ", разяснява още министър председателят Денков, който взе участие на водосвета на бойните флагове във връзка Богоявление.

" Няма нищо скрито-покрито, няма никакви бройки с мигранти. Имаме парламентарна република, работещ парламент, работещо държавно управление. Ако някой желае да нападна Конституцията, дано да огледа, че това е постоянно държавно управление, подкрепено от парламент, в цялостно сходство с Конституцията. Всичко друго са единствено внушения, с цел да бъдат плашени хората, че се случва нещо неприятно ", разяснява още Денков.

По думите му следва механически да се посочи по какъв начин ще се реализира ротацията на премиера.

" По отношение на министрите, има управническа стратегия, ще се направи обзор кой какво е приключил ", съобщи още министър-председателят.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР