Владимир Путин може да е назначил икономист и технолог“ на

...
Владимир Путин може да е назначил икономист и технолог“ на
Коментари Харесай

Планът на Путин за „дълга война със Запада“, разкрит от пренареждането на висшата отбранителна роля на Русия, предупреждава експерт

Владимир Путин може да е назначил икономист и „ технолог “ на основна роля в защитата, с цел да се приготви за дълга война със Запада, предизвести специалист.

Руският президент смени в неделя Сергей Шойгу като министър на защитата при смяна в кабинета, която идва при започване на петия му мандат на поста. Путин предложи Андрей Белоусов да стане министър на защитата на страната на мястото на Шойгу.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели в неделя, че Путин е решил да даде ролята на министър на защитата на граждански, тъй като министерството би трябвало да бъде „ отворено за нововъведения и авангардни хрумвания. “ Той също по този начин сподели, че възходящият бюджет за защита „ би трябвало да се вмести в по-широката стопанска система на страната “, а Белоусов, който до неотдавна беше първи вицепремиер, е подобаващият за поста.

Прочетете повече: Владимир Бившият телохранител на Путин, който го избави от нахлуване на мечка, получи нова роля - и може да бъде правоприемник

65-годишният Белоусов заемаше управителни позиции във...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР