Няма най-удобно време за секс, така както няма неудобно време

...
Няма най-удобно време за секс, така както няма неудобно време
Коментари Харесай

Не отлагайте секса за утре! Няма по-подходящ момент от настоящия

Няма най-удобно време за секс, по този начин както няма неловко време за секс. Не чакайте специфичен миг, ден или несъмнено въодушевление.
Просто не отлагайте секса за на следващия ден, когато може да го извършите през днешния ден! Ако желаете да имате пълностоен полов живот, ще се наложи да се откажете от нещо – да почистите, да изперете или да поспите... тъкмо в този момент - не е лесна стъпка, само че изборът си е ваш.
Понякога сте изтощени, нямате тонус, не ви е до това - обичайното факсимиле. В подобен миг си представете, че дружно с облеклата, сваляте и нервите от шефа, гнева от бавния компютър, обидата от другарка, паниките по децата... И тогава вие ставате богиня, той – вашия полов господ!
Какво неприятно има в това да изпитвате наслаждение. Позволете си всичко, за което си мечтаете... И дано това бъде единствено началото.
Опитайте да вършиме секс без график и проекти. Много е натоварващо, в случай че и секса започнете да вършиме по график. Някой път съблазнете колегата си на път за у дома или до момента в който се прибирате от вечеря. Има толкоз доста разнородни разновидности. Просто не го оставяйте за по-подходящ миг. Такъв надали ще се появи, т.е. няма по-подходящ от сегашния.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР