Няма какво да си говорим с Бойко Борисов. Бойко Борисов

...
Няма какво да си говорим с Бойко Борисов. Бойко Борисов
Коментари Харесай

Костадинов: Борисов да спре да занимава обществото със себе си

" Няма какво да си приказваме с Бойко Борисов. Бойко Борисов е част от предишното . Единственото, което може да направи, е да спре един път за постоянно да занимава българското общество със себе си. "

Това разяснява в коридорите на Народното събрание след, инициирана от Българска социалистическа партия, ръководителят на " Възраждане Костадин Костадинов.

Костадинов продължи с острите думи против водача на ГЕРБ, като по думите му явяването на Борисов в Народното събрание е опит с цената на всичко да оцелее политически . " Няма по какъв начин да стоим на една маса с такива хора. "

" Беше безсмислено (явяването на срещата), към този момент няколко пъти го декларирахме. Има такава среща всяка сряда, председателски съвет се назовава, на тях нормално не се случва. Както видяхте и на тази нищо не се случи. Идват избори и е обикновено да чуваме общи приказки. Аз това чух. "

" Възраждане " няма да приказва с другите партии за сформиране на държавно управление , само че е подготвена да разисква значими тематики като обществената политика да вземем за пример. Формацията също по този начин би се явила на двустранни диалози с Българска социалистическа партия, в случай че бъде поканена.

Костадинов регистрира и сериозен интерес към, проведен от партията му, който желае отсрочване на приемането на еврото до 2043 година. Досега са събрани над 40 000 подписа, а партията има упоритост да доближи задачата си от 500 000 подписа 2 седмици преди крайния 3-месечен период.
 Костадин Костадинов не вижда смисъл да се удължава мъката на Народно събрание
Костадин Костадинов не вижда смисъл да се удължава мъката на Народно събрание

Изборите са най-хубавият излаз от всяка една политическа криза
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР