Няма какво да се преструваме - това е много голям

...
Няма какво да се преструваме - това е много голям
Коментари Харесай

Клоп за Мане: Не трябва да съжаляваме, че го губим, а да бъдем радостни, че го имахме

" Няма какво да се преструваме - това е доста огромен миг и за нас. Всички желаеме да изразим благодарността ни към и да засвидетелстваме обичта ни към него. Той напуща клуба като един от най-хубавите, които в миналото са играли в него. Да, той си потегля и във време, в което е измежду най-хубавите футболисти в международен мащаб ", съобщи Клоп.

Sadio Mané, Liverpool and Premier League great. Thank you.❤️
— Kloppholic (@Kloppholic)
" Ние обаче не трябва да жалим това, че го губим, а би трябвало да бъдем радостни от привилегията, че го имахме. С вкараните голове и извоюваните титли той си заслужи именит статут. В днешни дни - даже икона за. Той ни направи по-добър тим сега, в който стъпи за първи път на стадиона. Ако в този ден някой ми бе споделил какво въздействие ще има върху като клуб и какъв брой доста ще реализира той с нас, щеше да ми бъде мъчно да го осъзная. Не и в такива мащаби. обаче направи всичко това действителност.

Почти невероятно е да бъдеш толкоз добър в толкоз нескончаем интервал от време и също така да се развиваш още повече сезон след сезон, без значение какъв брой доста си вдигнал летвата преди този момент. Той даде образец на всеки футболист на планетата, че професионализмът и отдадеността се възнаграждават. Напълно почитам решението му и съм сигурен, че нашите последователи се усещат по същия метод. Ако обичаш, то любовта ти и към не предстои на подозрение. Възможно е да се чувстваш по този начин даже в миг, в който го губиш за сметка на.

269 games
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР