Феновете на Фермата на Кларксън“ останаха развълнувани след изненадващ обрат

...
Феновете на Фермата на Кларксън“ останаха развълнувани след изненадващ обрат
Коментари Харесай

Феновете на „Фермата на Кларксън“ завършват бойкота на сериала след „изненадата“ на Джереми Кларксън за приятелката Лиза

Феновете на „ Фермата на Кларксън “ останаха разчувствани след неочакван поврат във финалния епизод на сезон 3, включващ Джереми Кларксън и Лиза Хоган. Шоуто Amazon Prime Video в началото провокира отвращение измежду феновете, когато Джереми наподобява наруши заричане, което даде на младо момиче в предходната серия.

Във втората серия Джереми се закле да държи Пепър, крава-юница, която не можеше да зачене, като домакински любим. Въпреки това, при започване на новата поредност, феновете бяха шокирани да го видят по какъв начин изпраща Пепър в кланицата заради рестриктивните мерки на общината за ресторанта му.

Докато Пепър беше претрупан на превозвач с други крави, някои почитатели заплашиха да бойкотира останалата част от сериала. Но последният епизод от сезон три показа изненадващо разобличаване, което постави завършек на протеста.

В фрапантен поврат на събитията, Лиза възкликна: „ Не! Няма метод! Джеръми сподели: “, на което Джереми отговори: „ Това е Пепър! И в действителност огромната изненада. Това е телето на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР