Няма как всяка друга криза да се реши, ако не

...
Няма как всяка друга криза да се реши, ако не
Коментари Харесай

Илхан Кючук: Няма как да се решат другите кризи преди да се разреши политическата

Няма по какъв начин всяка друга рецесия да се реши, в случай че не се позволи политическата. Разделена нация не може да годи огромни цели като Шенген и еврозоната . Това съобщи в ефира на БиТиВи евродепутатът Илхан Кючук.

По думите му България наподобява объркана извън. Нямаме ясни позиции. Не можем да излъчим държавно управление. Очакванията на Европейски Съюз са да бъдем постоянен сътрудник, разясни той.

Евродепутатът разяснява и тематиката за правосъдната промяна. Кючук уточни, че Движение за права и свободи е на линия за огромна и дълбока правосъдна промяна, само че обърна внимание, че последното предложение на партията е било отхвърлено, единствено тъй като е препоръчано от Движение за права и свободи. Движение за права и свободи поддържа институционалния ред, безапелационен бе той.

Той разяснява и като еврокомисар. Сега България би трябвало да стартира нова процедура, която да излъчи нов претендент за еврокомисар. Притеснителен е обаче интервала в който България няма да има еврокомисар, добави Кючук.

Евродепутатът засегна и тематиката за Република Северна Македония. Той съобщи, че гледа на РСМ като близка страна и разясни, че е в наш интерес тя да бъде част от Европейски Съюз. Илхан Кючук посочи, че не не помни обаче и тематиката за човешките права. Той бе безапелационен, че дейностите на РСМ по въпроса са незадоволителни . Българите в РСМ би трябвало да се усещат включени в политическия развой, само че към този момент липсват принадлежности за това, добави той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР