Убиецът на 52-годишния украински гражданин, който беше застрелян миналото лято

...
Убиецът на 52-годишния украински гражданин, който беше застрелян миналото лято
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 13 май

Убиецът на 52-годишния украински жител, който беше убит предишното лято в курорта Св. св. Константин и Елена, е арестуван. Става дума за 42-годишен чужденец, чиято народност все още не се разкрива.

Подписи в поддръжка спасяването на Международния балетен конкурс във Варна събира онлайн петиция. Под отвореното писмо на лауреати на състезанието до президента Румен Радев единствено за няколко дни са се подписали над 150 души, научи Moreto.net.

На 16 май от 7,30 ч. поданици на Траката ще стачкуват на кръговото кръстовище на бул. " Княз Борис I " и ул. " Арх. Манол Йорданов " поради окаяното положение на улиците в региона, оповестяват уредниците.

Заявления за банкет в първа възрастова група за образователната 2024/2025 година могат да подават родители, чиито деца през тази година навършват 3-годишна възраст (родени през 2021г.). За яслените групи към детските градини заявки могат да подават родители на деца, родени през 2022 и 2023 година

По традиция, дипломите бяха връчени от ректора, заместник-ректорите, деканите и ръководителите на катедри. 13 цялостни отличници от факултетите получиха златни значки и картини персонално от ректора на университета – проф. доктор Драгомир Пламенов. Със сребърни значки бяха наградени още 141 абитуриенти за отличен триумф.

Нужно е да се обезпечат всички нужни пространства за 25-класна профилирана гимназия, включително и зона за спорт със независим излаз към двора, зона за изкуство, зона за библиотечно и осведомително обслужване, бранш „ хранене “, административни и медицински пространства.

Още
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР