Няма как снимки или видео да компрометират машините. Изходният код

...
Няма как снимки или видео да компрометират машините. Изходният код
Коментари Харесай

Божанов: Скандалът с машините е измислица

" Няма по какъв начин фотоси или видео да компрометират машините. Изходният код е евентуално над половин милион реда. Машините са единствено принтери, които разпечатват разписки, а резултатът се брои от секционните комисии ".

Това разяснява довечера някогашният министър на електронното ръководство в кабинета " Петков " Божидар Божанов. Името му беше споменавано от политическите му съперници в подтекста на присъединяване в корупционен напън на настоящия министър.

" Всичко, до което има достъп Министерство на електронното ръководство - първоначален код, скриптове, библиотеки, беше предоставено на партиите и обединенията в понеделник. Няма по какъв начин нещо, което по закон се дава на всички партии, да дава опция за операция ", сподели Божанов.

Според него абсурдът е подправен, тъй като няма по какъв начин знанието на част от кода на човек, който публично взе участие в процеса, да даде какъвто и даде инструмент за операции.

" Убеден съм, че хората няма да се вържат на този фарс. Останалите партии прекалиха с нервността и имам вяра, че българските жители го виждат. Гласувайте в неделя, тъй като единствено това има значение ", прикани Божанов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР