Няма как сметката за ток да ви е 0.00 лева,

...
Няма как сметката за ток да ви е 0.00 лева,
Коментари Харесай

Изключвайте телевизора от контакта, ако сте на почивка

Няма по какъв начин сметката за ток да ви е 0.00 лв., даже и да сте отсъствали цялостен месец от къщи. За това предизвестяват от ЕВН България в сезона на отпуските. Съветът на експертите е тръгнем ли на отмора, да изключваме от контакта всички електроуреди вкъщи като тв приемник, екран, аудиоуредба и така нататък, тъй като оставени в режим stand-by, те не престават да употребяват сила. Това обаче не е използвано за СОТ-а, фризерите и хладилниците.

Най-лесният метод да сте в течение с разноските си за ток е абонамент за услугата sms или e-mail уведомяване за сметка. И двете са безвъзмездни. Така битовите клиенти ще получават предварителна информация за идно спиране на електрозахранването, ако са пропуснали периода за заплащане и ежемесечна информация за сметка. Според Закона за енергетиката при неплащане на фактура 10 дни след крайния период, ЕВН има право да прекрати зареждането.

Ако клиентите са в чужбина, те могат елементарно и бързо да платят сметките си посредством платформата " ЕВН онлайн плюс ", припомнят още от сдружението.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР