Няма две мнения - тя е най-популярната носителка на титлата

...
Няма две мнения - тя е най-популярната носителка на титлата
Коментари Харесай

Жени Калканджиева ще води шоуто „Мис Родопи – 2017“

Няма две отзиви - тя е най-популярната носителка на купата „ Мис България “. На тези географски ширини всеки знае, че единствено тя е получавала призванието да стъпи на подиума във финалния стадий на състезанието „ Мис Свят “, написа 24rodopi.com. Наричат я Шестата по хубост в света. Тя покрива критериите освен на състезанията за хубост и стилните конгреси. Успешна бизнес дама, притежател на фешън организация Visages, в последните години тя участва интензивно в медийното пространство с участията си в риалити форматите VIP Brother и „ Къртицата “, както и като чест посетител в редица всемирски излъчвания. Да ти е кеф да пуснеш тв приемника, обичат да споделят телеманите, когато тя има участия.
Красивото работещо момиче ще каже „ Стоп “ на натоварената си стратегия, с цел да бъде в Кърджали! Жени Калканджиева ще бъде водеща на шоуто „ Мис Родопи – 2017 “.
За втора поредна година Кърджали се трансформира в фешън столица на България.


Страхотен мултимедиен театър приготвят Община Кърджали, Модна организация “Визаж” и Глобал ивентс на 14 юли - петък. Регионалният исторически музей още веднъж ще посрещне участничките в националния конкурс – “Мис Родопи – 2017”. Специален посетител на шоуто ще бъде мегазвездата Криско, както и завладяващата огнена групировка – “Дивинитас” Организаторите приготвят невиждано по своите мащаби шоу, като за задачата екип от над 100 души взе участие в подготовката на спектакъла. Сценичните екипи ще построяват 2 дни голяма сцена с тегло над 30 тона.

Екип от аниматори приготвя и интерактивната част от шоуто. Репетициите стартират на 11 юли, когато под управлението на хореографа на Мис България – Боян Караиванов, девойките стартират своята подготовка за шоуто.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР