"Няма друг действащ лидер на партия освен Бойко Методиев Борисов.

...
"Няма друг действащ лидер на партия освен Бойко Методиев Борисов.
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Бойко Борисов е взимал пари от Васил Божков, да внимава с вярата

"Няма различен настоящ водач на партия с изключение на Бойко Методиев Борисов. Това е моят прочит. Най-вероятно Божков е давал пари и на други хора, само че за рушвет Божков призна, че е давал на Борисов. Той се кръсти и отхвърля, само че аз бих го посъветвал да не злоупотребява с вярата ", съобщи някогашният боен министър и дипломат в НАТО Бойко Ноев в ефира на Нова телевизия.
Според Ноев, всяка дума в разпореждането за глобите против Делян Пеевски и Васил Божков може да издържи в съда.
По думите му в този момент ще излязат и зависимостите на основния прокурор към Делян Пеевски. "Бих го посъветвал да си подаде оставката. Ще има последици в политическия живот у нас. Това, че Движение за права и свободи застана против Съединени американски щати, значи, че ще има послдедствия за тях ", безапелационен бе той.
DP е една компания, която е притежател на телевизия Европа и има директна връзка с овшорки на Делян Пеевски, чакам там прокуратурата да се намеси доста скоро и да излязат забавни неща, разяснява още той.
Демонстративно бе отказано от американските представители да се срещнат с Иван Гешев, това е явен знак какво той би трябвало да направи. Съединени американски щати застават и подхващат дейни дейности против стратегическата корупция у нас, а това в композиция със стратегическата корупция от съветска страна - нанася огромни вреди на националната ни сигурност и вреди на сътрудниците ни, безапелационен бе Ноев.
Попитан дали преднамерено от българските управляващи са давани на "Интерпол " подправени данни за съветски жители поради случая "Емилиян Гебрев " и отравянето му, Ноев отвърна, че под управлението на основния прокурор Иван Гешев са подавани неверни имена на съветски сътрудници на ГРУ, трима души, били на българска територия.
"Кой може да проверява Гешев? Кой проверява Гешев? Ако той е направил закононарушение, кой го проверява – това са огромните въпроси ", настоя Ноев.
"Говорят лъжливи неща за гърмежите в България. Как може прокуратурата, която е призвана да пази закона, да лъже ", попита Ноев, визирайки връзката с гърмежите във Врбетице.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР