Няма да остане без работа Мария Игнатова след финала на

...
Няма да остане без работа Мария Игнатова след финала на
Коментари Харесай

Игнатова удари джакпота, парите идват: Халваджиян я прави мо...

Няма да остане без работа Мария Игнатова след финала на тв таблоида „ Папараци: Ново 20 “. Наесен русокоската ще води нова телевизионна игра, продуцирана от Маги и Джуди Халваджиян. Бившата стопанка на ефира и сърцето на Димитър Рачков работи за тандема Иван Христов и Андрей Арнаудов 9 месеца, само че още веднъж се е върнала в клана Халваджиян.

Тези дни 41-годишната русокоска бе видяна на среща с дългокосия арменец. Маги и Мария разискали бъдещето й и по какъв начин може да се върне в шоупрограмите на някогашния си продуцент. На срещата участвал и Ивайло Нойзи-Цветков, които са двойка от предишното лято. Маги водил договаряния с управлението на Би Ти Ви за нова игра на шанса. Както няколко от хитовите му излъчвания, тя щяла да бъде по италиански лиценз и да започва наесен. Играта на шанса била сходна на свалената от екран „ Сделка или не “ с водещ Румен Луканов. Шоуто с Мария ще се излъчва в късния следобяд.

Бившата възлюбена на комика Митко Рачков остава без работа, откакто предаването й „ Папараци: Ново20 “ отпадна от новата програмна скица на малкия екран за есента – нещо, за което „ Уикенд” извести още преди няколко месеца. Новото управление на медията към този момент е подхванало промени. Както самият Маги Халваджиян бе признал, Мария бe водеща при съперниците му Иван и Андрей, само че единствено „ чартърен “. Именно Маги стартира Игнатова в малкия екран като водеща на „ Господари на ефира “. Преди това всички нейни напъни да стане топ водеща удряха на камък. Мария не съумя да стане тв звезда до момента в който водеше предаване на Българска национална телевизия и Спортния тотализатор „ Теглене тиражите на Тото 2 и Втори ТОТО късмет “. Опита да се блесне и като певица и даже записа три песни - „ Не ме търси “, „ Невъзможно “ и „ Искаш “. Амбициозната русокоска има в биографията си и функции във филмите „ Риба чук “ и „ Икона “. Преди 3 години взе участие в комедийния сериал „ Полицаите от края на града “ по Нова телевизия. След раздялата си с Рачков тя загуби и тлъстите приходи от взаимни реклами. Миналата година Мария сътвори авторския си театър „ Без грам ИнстаСрам “, който просъществува от ден до пладне поради пандемичната конюнктура в страната, възбраната за постановки и рехавия интерес към него.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР