Няма да го срещните в модерните зали. Вероятността е изключително

...
Няма да го срещните в модерните зали. Вероятността е изключително
Коментари Харесай

Най-старото упражнение за прасци. Фитнес съветите на Мартин Гергов

Няма да го срещните в модерните зали. Вероятността е извънредно дребна за разлика от тези старите и прашясали фитнес зали, където главно се вършат базови извършения! Магарешкото е упражнение познато от основаването на културизма. Това упражнение натоварва доста добре прасците и елементарно може да го добавите в своите тренировки при положение, че не разполагате със специфичен апарат! Трябва ви единствено още един човек, който да ви „ поязди” за 6-8 работни серии. И по тъкмо казано, до момента в който прасците ви „ експлоадират”.

Изпълнение на упражнението „ Магарешкото”:
1. Заемете изходно състояние – хванете се крепко с две ръце за постоянна структура във фитнес залата, и стъпете с възглавничките на стъпалата върху платформа, която разрешава да разпънете прасците си оптимално надолу. Стъпалата са ситуирани паралелно.

2. Наведете се, като поддържате оптималната чупка в кръста по време на цялото придвижване, ползвайки тежкоатлетически колан за по огромна сигурност от възможни контузии, както и по качествено осъществяване на упражнението. 3.Поканете вашия подготвителен сътрудник да ви „ възязди” (вижте видео материала). 4. Поемете въздух и започнете да се повдигате на пръсти издишвайки. В момента в който достигнете най-горната точка, започнете да спускате вдишвайки последователно.

Правете по 18-25 повторения в работна серия при положение, че задачата е релеф (с 30-60 секунди отмора сред работните серии). И 8-12 повторения при положение, че задачата е размер (с 1-1.30 минути отмора сред работните серии). Свързани публикации.. Да стегнем увисналите ръце с лицеви опори. Фитнес препоръките на Мартин Гергов 0 Въртолет - забравеното упражнение за плещи. Фитнес препоръките на Мартин Гергов 0 Как да бъдем още по-бързи в тичането с полуклек? Фитнес препоръките на Мартин Гергов 0

Внимание: Винаги загрявайте чрез велоергометър и/или крос за повишение на телесната температура и минимализиране на риска от контузии, както и с разгряващи серии преди осъществяването на работните серии. Ползвайте сигурен подготвителен сътрудник и/или фитнес треньор за по огромна сигурност и качество в тренировката, както и профилирана екипировка. Избягвайте ряско осъществяване на повторенията.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР